17.7.2017

Det har gått en tid sen senast. Jag har varken ork eller tid för att sitta och skriva. Min tid flyger iväg och får snart panik över att sommaren påriktigt snart är slut redan. Känns som jag har mycket ännu att göra förän den får vara slut. Saker förändras så mycket och hela halva året bakom har det hänt saker som påverkat en mer eller mindre.
 
Vad allt har hänt sen senast då? Har kommit in till skolan jag sökte men vet inte vad det blir av det, första gången som jag ordentligt firade midsommaren och det gjordes ute i Korpo, hade en solig sommardag på Högsåra tillsammans med min mamma och vår bekant från Sverige, sett på sommarteater i Pargas "Vem tar vem?", hade min kompis Hanna ett dygn på besök, åkte över till Stockholm en helg där vi kollade teater och gick till Gröna Lund, festat en söndag och annors jobbar jag och umgås med mina nära och kära.
 
Idag, 17.7.2017, är det min födelsedag. Blir hela 21 år gammal. Och det är måndag idag. Ikväll skall jag nog äta lite kaka och lite fira med den närmaste släkten. Slutade nattskift imorsse och nu har jag två hela dagar ledigt, så imorgon skall jag åka till Helsingfors en sväng. 
 
Tre bilder från misdommaren i Korpo tillsammans med min bästa vän Emma. Det var en ritkigt traditionell midsommar på fredagen medan lördagen bestod av ordentlig fest med andra vänner med.
 
allmänt | |
Upp